2332041614 Ερμού 105, Κοπανός, Ημαθίας the_bestservice@yahoo.com
hero image
 
Επισκευή και Συντήρηση Ψυκτικών Εγκαταστάσεων
ΒΕΛΙΓΔΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Μελέτη - Συντήρηση - Εγκατάσταση Ψυκτικών Εφαρμογών - Κοπανός Βέροια
Η επιχείρησή πτυχιούχου ΒΕΛΙΓΔΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ η οποία εδρεύει στον Κοπανό Ημαθίας και πιο συγκεκριμένα στη Βέροια, αναλαμβάνει την επισκευή - service και συντήρηση των κλιματιστικών σας άμεσα και υπεύθυνα σε πολύ προσιτές τιμές. 
 
Εάν το κλιματιστικό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν λειτουργεί είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 Έλλειψη ψυκτικού υγρού
 Ανεπαρκής συντήρηση
 Ηλεκτρική ανεπάρκεια
 Προβληματικοί αισθητήρες
 Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
 Κατεστραμμένη πλακέτα
 
 
 
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι μια σημαντική διαδικασία που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη και αποφεύγονται οι περισσότερες βλάβες όπως: να κάνει θόρυβο, να στάζει νερά ή να έχει απώλεια ψυκτικού ρευστού (φρέον). Η συντήρηση πρέπει να γίνεται πάντα από έμπειρο ψυκτικό.
 
Με τη συντήρηση κερδίζετε: 
 Καθαρό και υγιεινό περιβάλλον 
 Καλύτερη απόδοση 
 25% οικονομία στην κατανάλωση 
 Διάρκεια στην εγγύηση 
 Μείωση θορύβου 
 
Η έμπειρη ομάδας μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την άριστη συντήρηση του κλιματιστικού σας. Πραγματοποιούμε αντιβακτηριδιακούς καθαρισμούς κλιματιστικών και σας προσφέρουμε ένα άψογο και υγιεινό αποτέλεσμα.
 
Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του ψυκτικού μας και απευθυνθείτε σήμερα για το service, την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας ανεξαρτήτως μάρκας.